„Este o victorie foarte muncită”

„Este o victorie foarte muncită”
La conferinta de presa, cei doi antrenori s-au complimentat reciproc. Salontanul Adrian Vasâi s-a declarat multumit doar de rezultat.

„Am obtinut o victorie foarte muncita în fata unei echipe care nu degeaba a fost liderul acestei serii. Ma multumeste doar rezultatul, pentru ca jocul nu a fost cel pe care-l asteptam. Cred ca, dupa victoria de la Dej, jucatorii nostri s-au relaxat putin. Ma multumeste faptul ca nu am luat gol, desi mi-a fost teama, mai ales ca ne-au lipsit fundasii centrali Radu Dan si Mândru. Nu simtim o presiune suplimentara dupa aceste rezultate pozitive si, în continuare, ne dorim sa câstigam fiecare meci”, a declarat Vasâi.


De partea cealalta, Stelian Gherman a dat vina pe tineretea echipei pe care o pregateste. „Ne-am propus sa obtinem un punct în acest meci. Nu am reusit pentru ca jucatorii nu au fost destul de concentrati. Avem multi tineri în lot si sunt mari fluctuatii de forma care se resimt în jocul echipei. Vad ca locul unu da mari dureri de cap. Suntem într-o serie mai ciudata în care liderul se schimba aproape în fiecare etapa.

Între locul 1 si 10 este o distanta foarte mica, iar doua înfrângeri consecutive te pot duce în partea inferioara a clasamentului”, a concluzionat Gherman. Antrenorul timisorean a precizat ca îl va sanctiona pe jucatorul Rotaru, care în minutul 80 a bruscat un copil de mingi care nu s-a grabit sa-i dea mingea.

Teodor Biris