„Este un punct câştigat afară”

„Este un punct câştigat afară”
FC Bihor a vizat cele trei puncte în partida cu Olimpia, dar la final Ion Marin a parut multumit si cu remiza. „Faptul ca n-am câstigat ne doare, dar asta este fotbalul. La finalul jocului, ambii antrenori au parut multumiti cu rezultatul înregistrat.

Nu o sa cad în extrema cealalta, sa fac o tragedie din faptul ca am facut 0-0 la Satu Mare, unde FC Bihor nu a mai câstigat de patru ani. Este un punct câstigat afara, care înseamna +1 în clasamentul adevarului”, spune „Sapaliga”. „Jocul a avut doua parti distincte. Prima repriza a fost echilibrata, cu faze de poarta de ambele parti, iar a doua a fost dominata categoric de echipa noastra. Din pacate, am dominat steril, fara idei si fara creativitate.

Dupa ce au avut un jucator eliminat, gazdele s-au închis si mai mult în aparare si n-am gasit solutiile necesare. Oricum, baietii s-au daruit, au luptat împotriva unei echipe motivate, care s-a batut pentru fiecare minge”, a mai adaugat tehnicianul.


Satmareanul Mircea Bolba a remarcat daruirea jucatorilor pe care îi pregateste. „Îi felicit pentru daruirea de care au dat dovada. Trebuie sa recunosc ca, deocamdata, Olimpia atâta poate. Sper ca pe parcurs, când lucrurile se vor limpezi la club, sa putem lucra în alte condtii. În momentul când am ramas în zece oameni ne-a fost foarte greu, dar dorinta jucatorilor de a nu pierde si de a nu se face din nou de râs a fost mare. S-au autodepasit în fata unei echipe cu pretentii”, a spus Bolba.

Teodor Biris