Ești bugetar? Vezi dacă ai șansa să primești mâine, 5 aprilie, salariul

Reactualizat la:
Ești bugetar? Vezi dacă ai șansa să primești mâine, 5 aprilie, salariul
Lista instituțiilor unde salariile se vor plăti înainte de sărbătorile pascale a fost publicată în Monitorul Oficial. Nu toți bugetarii sunt, însă, norocoși, unii dintre ei urmând să-și primească lefurile după sărbători.

Ordinul ministrului Finanţelor, prin care se stabileşte ce instituţii vor primi salariile pe luna martie, pe data de 5 aprilie, adică înainte de Paşte, a fost publicat, miercuri, în Monitorul Oficial.

„Ordonatorii principali de credite înscriși în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin achită în luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la data stabilită în aceasta (5 aprilie -n.r.)”, se arată în ordinul ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, publicat miercuri în Monitorul Oficial și citat de Mediafax.

Iată care instituții vor primii salariile pe 5 aprilie: Agenția Națională de Integritate, Consiliul de Monitorizare a Implementării Convenției, Autoritatea Națională pentru Reglementare în Comunicații, Curtea de Conturi, Consiliul Concurenței, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Sănătății, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Ministerul Public, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Miniserul Economiei, Ministerul Energiei, Secretariatul de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva Regimului Comunist insaurat în România, Oficiul Național pentru Preveniere și Combatere a Spălării Banilor, Consiliul Național penru Combaterea Discriminării, Agenția Națională de Presă, Institului Cultural Român, Consiliul Superior al Magistraturii, Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Consultării Publice, Autoritatea Națională de Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Autoritatea pentru Administrarea Arhivelor Statului, Autoritatea Națională penru Restituirea Proprietarilor, Academia Oamenilor de Știință din România, Ministerul Turismului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Casa Națională de Asigurări de Săntate şi Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Fără solicitare, fără bani

„Cei care nu au făcut solicitare nu primesc mâine. Primesc când au data de salariu. Am discutat cu doamna prim-ministru și zilele trecute și săptămâna trecută. Am spus că vom discuta la nivelul Guvernului și am convenit că avem un cadru legislativ pe care noi îl creăm. L-am trecut în Monitorul Oficial și fiecare structură în parte poate da, dacă așa a decis. Noi am consultat ministerele respective. Legea spune că, în baza Ordinului Ministerului de Finanțe, între 5 și 15 aprilie se pot da salariile și asta s-a făcut. S-a comunicat și cine și-a manifestat interesul este trecut în Ordinul de ministru și publicat în Monitorul Oficial”, a mai precizat afirmat Eugen Teodorovici, miercuri, la Parlament.

Sursa: Mediafax0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !