Etapa 9 – greseli de arbitraj

Reactualizat la:
Etapa 9 – greseli de arbitraj
Sedinta din aceasta saptamana a Comisiei Centrale a Arbitrilor va fi una furtunoasa. Ion Craciunescu este nevoit, din nou, sa taie in carne vie. Protejatii sai au gresit grav la partidele din Cotroceni, Sos. Stefan cel Mare si Bacau.

Cei mai revoltati sunt conducatorii lui FCM Bacau, care vorbesc, pe buna dreptate, de viciere de rezultat. Asistentul Aurel Onita nu a semnalizat ofsaid la Daniel Niculae, in faza premergatoare golului inscris de Mugurel Buga, iar centralul Augustus Constantin nu a dictat penalty la o faza in care acelasi Buga a lovit mingea cu mana.

“Rapidul a inscris din ofsaid”, a declarat presedintele Gheorghe Chivorchian. Acesta nu este, insa, singular. In Cotroceni, chiar sub ochii lui Ion Craciunescu, “centralul” Vasile Bratu a gresit grav, in 67′, refuzand lui FC Arges un penalty clar, la un atac intarziat al portarului Nae la Nastasie.

Din fericire pentru arbitru, pitestenii au inscris in finalul jocului si spiritele s-au mai calmat. “Trebuie sa recunosc, Bratu a gresit. La acea faza a fost penalty clar. A mai comis si alte erori”, a declarat Craciunescu.

Totodata, in Sos. Stefan cel Mare, Sebastian Coltescu i-a mai provocat o migrena sefului CCA. La scorul de 0-0, Gaev l-a faultat, in careu, pe atacantul clujean Tilinca, dar Coltescu a lasat jocul sa continue.

Cum Sorin Corpodean a fost trimis de Craciunescu sa urmareasca la televizor aceasta runda din Divizia A, este de asteptat sa procedeze la fel si in ceea ce ii priveste pe cei mentionati mai sus.

Ramane de vazut daca fostul arbitru international va mai avea pe cine sa delege la urmatoarea etapa sau va fi nevoit sa apeleze la “importuri”, asa cum se va intampla duminica, la derby-ul dintre Rapid si Steaua.

Sursa: Onlinesport.ro