Etapa grea pentru CSM

Etapa grea pentru CSM
Conducerea CS Municipal a sustinut joi o conferinta de presa în cadrul careia au fost prezentate ultimele noutãti de la club. Au fost prezenti directorul Petrut Dragan si antrenorii echipelor de handbal si baschet, Adrian Stot, respectiv Kósa Zoltán.

Formatia de handbal se pregãteste sã-i legitimeze pe portarul Neven Dojcinovic (Bosnia-Hertegovina) si interul Radovan Vujnic (Serbia-Muntenegru), sperându-se ca acestia sã fie buni de joc pentru partida cu Romvag Caracal, din etapa a VIII-a a Ligii Nationale. CSM Oradea va disputa partida de acasã cu Dinamo Bucuresti la data de marti, 11 octombrie, în loc de 16 octombrie. Aceastã devansare a fost fãcutã la cererea clubului Dinamo, care este angrenat în Liga Campionilor.

CSM Oradea a fost de acord cu modificarea datei, solicitând în schimb devansarea cu o zi a meciului din deplasare cu HC Minaur. Federatia si clubul bãimãrean au acceptat, astfel încât meciul HC Minaur – CSM Oradea va avea loc sâmbata, în loc de duminicã.


Echipa de baschet va debuta tot sâmbata în Divizia A, urmând sa sustinã un meci foarte dificil în deplasare, cu U Poli Carbochim Cluj. Antrenorul Kósa Zoltán se confruntã din pãcate cu numeroase probleme de lot.

Gavril Nutiu