E.U. nu dau şi nu iau şpagă

În perioada 18-29 august 2006, s-a derulat, prin Serviciul de Integrare Europeană Caraş-Severin, a doua fază a campaniei de conştientizare şi informare a opiniei şi funcţionarilor publici, cu privire la fenomenul corupţiei, intitulată sugestiv, E.U. nu dau şi nu iau şpagă.

Campania a avut, printre altele, următoarele obiective: informarea funcţionarilor publici asupra pericolelor profesionale asociate fenomenului „şpagă“ şi oferirea de soluţii alternative, informarea cetăţenilor asupra diferitelor instrumente de combatere a micii corupţii. Şi s-a adresat, în cea de-a doua etapă, angajaţilor din sectorul bugetar, care au o relaţie directă cu publicul.

Implicare totală
La nivelul judeţului Caraş-Severin s-au implicat activ instituţiile: Vama Reşiţa, Vama Naidăş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Serviciul Poliţiei Rutiere, care au împărţit pliante informative, insigne, şi bacnota de 0 lei. Pe perioada derulării proiectului, au fost distribuite 5.400 pliante, 3.000 de insigne, 5.000 de bancnote de 0 lei, iar în locurile de acces ale publicului larg, au fost lipite peste 70 de afişe

Cetăţenii au fost informaţi în acest sens despre modul în care trebuie să reacţioneze în momentul în care sunt în ipostaza de a da şpagă, cui trebuie să se adreseze, care sunt motivele pentru care nu trebuie să dea şpagă.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !