“Eu stau cu inima și-astept să vii, o primăvară dragă!”

Reactualizat la:
5Comentarii
“Eu stau cu inima și-astept să vii, o primăvară dragă!”
S-a numit cea de-a patra ediție a șezătorii desfășurată în 29 martie la Grota Roșie din Cetate între orele 18-20, de către Fundația Clubul Dreptei.

Punctuali, ca de obicei,organizatorii activității(prof.Daniela Ghiuro,Carmen Dinescu,Vasile Gheorghe,Mircea Teaha și Adrian Tunduc)au reușit să organizeze un spectacol emoționant la care au participat în jur de 60 de persoane; în primele minute au dansat”la picior” patru elevi talentați din Colegiul Economic Partenie Cosma,acompaniați la toba și hidede de doi feciori din același liceu-coregrafia-Ioana Dunsoara.

Au urmat momente emoționante susținute de poetul Gheorghe Vasile,care a citit din compozițiile personale, apoi micuța și talentata Stephanie Andre cu “Chanson de printemps”,urmată de d-șoara prof.univ.dr.Dana Sala care a recitat poezii atât în franceză cât și în engleză, auditoriul a primit traducerile respective…minunata voce a d-nei prof.Angela Ciobanu-Mihai a răsunat din nou în Cetate cu un cântec f oarte vechi „Ce folos…?”, apoi, d-l Toma Viorel a încântat lumea cu câteva fabule “dedicate” viitoarelor alegeri, spuse într-un mod cât se poate de original…micuța Alexandra Taar a confecționat niște felicitări dedicate sărbătorilor de Paște Ortodox și niște miniaturi originale care reprezentau niște vaze de flori,care au avut un mare succes la public…

sezatoare6

Printre spectatori au fost musafiri din Norvegia(fam.Nerasen I.&Andreas),Olanda(Sonja van Kessel), alături de un grup de profesori din Colegiul Economic Partenie Cosma, din Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși, și din alte licee din oraș.

sezatoare4

Spectacolul a fost încheiat exact așa cum a început, în mod dinamic de către cunoscutul cântăreț Raul Silaghi,care a încântat lumea cu compoziții proprii (De-as avea..) și alte melodii folk, apreciate de public.

Înainte de plecare, gazdele au pregătit și câteva produse savuroase: pateuri de morcovi cu susan,suc de caju, ghimbir și alte ingrediente, mingiuțe de cocos,etc., toate fiind preparate de d-na prof. univ. Antoanella Ganea, gogoșile aduse “la lighean”de Andrei Toia,sucuri,puțin vinișor…astfel încât, s-a realizat și „socializarea” lumea plecând mulțumită….din “caietul de impresii” am spicuit doar câteva cuvinte:”seară emoționană și vibrantă”,sau „momente minunate care ne-au încălzit sufletul….”.

sezatoare25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor