EU UNDE PARCHEZ? Nu există încă soluţii

2Comentarii
EU UNDE PARCHEZ? Nu există încă soluţii
DEVA – Locuitorii deveni consideră că situaţia parcărilor nu se va reglementa curând pentru că numărul autovehiculelor creşte mult mai rapid decât timpul în care se construiesc parcări noi şi că în zonele cele mai aglomerate, nu există soluţii pentru amenajarea unor noi parcări.

Primarul Mircia Muntean estimează că, la sfârşitul programului de construire a parcărilor, în Deva vor exista 10.000 de locuri de parcare. În condiţiile în care acum există doar 1.800, dintre care circa 400 în zonele centrale aglomerate, iar ritmul de lucru este de 100 lunar, diferenţa până la cifra previzionată de primar se va atinge în mult prea mult timp. Asta dacă dânsul nu a luat în calcul şi parcările ce vor fi construite în preajma hipermarketurilor de la periferia Devei.
Chiar dacă apreciază că „se face ceva”, devenii sunt nemulţumiţi atât de numărul de locuri de parcare, cât şi de situaţiile tensionate pe care le creează ocuparea vreunuia dintre ele. „Am parcat maşina în spatele blocului şi –am trezit cu ştergătoarele îndoite, pentru că se pare că ocupasem locul unui vecin”, spune Adriana Gârleanu. „Pe strada Bejan nu există locuri de parcare, şi suntem nevoiţi să parcăm pe trotuar, ceea ce nemulţumeşte trecătorii”, spune şi Dorin Jula.

Ce spun oamenii
Dorin Jibotean : „ În zonele centrale spaţiul nu este folosit eficient. Dacă ar exista parcari în spic, sau dacă instituţiile ar gasi soluţii pentru maşinile angajaţilor lor, s-ar descongestiona zona centrală.”
Miron Lupulescu: „Nu cred că este corect ca să nu poţi parca în parcarea unui bloc, dacă eşti acolo pentru câteva ore, pentru că spaţiile sunt marcate, chiar dacă nu e nici o maşină. N-am văzut nicăieri în Europa aşa ceva.”
Dana Ioan2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor