EURES – recrutare de forţă de muncă

Deva – EURES este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, Serviciile publice de recrutare din statele membre, la care se adaugă Norvegia, Liechtenstein, Islanda şi Elvetia, şi a fost creată în scopul facilitării liberei circulaţii a forţei de muncă în Uniune.

Portalul EURES conţine oportunităţi de angajare din toate statele membre UE, dar şi conturi personale pentru angajatori şi pentru persoanele care caută un loc de muncă într-o altă ţară europeană, acesta funcţionând ca un târg virtual de joburi la nivel european.

În acelaşi timp, reţeaua EURES oferă şi servicii de asistenţă pentru angajatori şi pentru cei care doresc să-şi găsească un loc de muncă în ţările membre UE. În prezent, portalul numără aproximativ 8.200 de angajatori în baza de date, peste 180.000 de CV-uri, precum şi mai mult de 900.000 de oportunităţi de angajare.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase