"Euro 200" în Hunedoara

"Euro 200" în Hunedoara
DEVA – Programul “Euro 200”, lansat şi în acest an la nivel naţional, pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, a întregistrat, în judeţul Hunedoara, 203 cereri.

Termenul-limită pentru depunerea cererilor a fost 31 martie, în această săptămână fiind definitivată lista beneficiarilor. În urma verificărilor cererilor depuse, 126 de tineri vor primi un bon valoric de 200 de euro pentru achiziţionarea unui calculator. Bonurile pot fi ridicate în perioada 24 mai-1 iulie, de la Inspectoratuli Şcolar Judeţean Hunedoara. Venitul brut lunar maxim pe membru de familie pentru care s-a acordat ajutorul financiar a fost de 62.58 de lei. Un număr de 125 de beneficiari sunt elevi din ciclul preuniversitar iar unul este student la Universitatea din Petroşani. Cei care primesc aceste bonuri valorice trebuie să achiziţioneze calculatorul în termen de 30 de zile şi să achite diferenţa de preţ. Doar patru elevi care au primit aprobarea pentru calculator sunt din Deva, dar în judeţ sunt localităţi unde vor ajunge mai multe bonuri valorice (15 la Vulcan). Orăştia este singura localitate în care de Programul “Euro 200” beneficiază un singur elev.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !