Euro Poroton şi-a prezentat produsele

Euro Poroton şi-a prezentat produsele
Seminarul organizat de Euro Poroton şi Facultatea de Arhitectură a adunat la un loc arhitecţi, proiectanţi şi constructori.

Facultatea de Arhitectură  din Oradea a găzduit joi, 15 aprilie, 2010, un seminar de prezentare a firmei SC Euro Poroton SA. La seminar au participat numeroşi proiectanţi, arhitecţi şi oameni de afaceri care folosesc în munca lor blocurile ceramice. Nu a lipsit preşedintele Euro Poroton pe Europa, Ugo Zanrosso.

Aurora Mancia, decanul Facultăţii de Arhitectură şi Construcţii a Universităţii Oradea, a urat bun venit celor prezenţi şi a rostit cuvântul de deschidere. „Vrem să dovedim că, ceea ce se clamează, că nu ar exista legătură între noi şi mediul de afaceri nu este adevărat. Iată că există. Tinerii noştri studenţi au ocazia să facă practică în mediul de producţie de la Euro Poroton”, a cuvântat Aurora Mancia.

Marcela Prada, conferenţiar în cadrul facultăţii orădene, a prezentat o expunere cu tema: „Prevederi specifice pentru construcţii de zidărie din blocuri ceramice cu goluri”. „De ce cărămidă? Pentru că suntem români, suntem un popor care doreşte să construiască pentru generaţiile următoare din produse tradiţionale”, a specificat Marcela Prada.

Euro Poroton
„Scopul seminarului de azi este de a prezenta produsele noastre atât proiectanţilor şi arhitecţilor bihoreni, cât şi constructorilor”, ne-a declarat Ioan Puşcaş, directorul general al Euro Poroton SA. „Euro Poroton este una dintre cele mai importante fabrici de cărămidă din Transilvania. Am pornit cu şapte produse şi am ajuns la 11”, a specificat managerul Euro Poroton.

Acesta a adăugat că din totalul producţiei, s-a vândut 99%. „Lucrăm la capacitate maximă. Deşi este o perioadă de criză pentru români sunt foarte importante construcţiile. România duce lipsă de case”, a precizat Ioan Puşcaş.
Fondată în 2004, Euro Poroton SA produce blocuri ceramice din argilă arsă. Fabrica este situată în Biharia, pe strada Cărămizii, nr. 1.
Experienţa de mai multe decenii a asociaţilor fondatori italieni şi români a ajutat ca doar într-un an să se realizeze o linie de producţie modernă şi complet automatizată.

Alegerea de a adopta o tehnologie avansată şi monitorizarea continuă a calităţii procesului productiv, au dat rezultate excelente, poziţionând Euro Poroton SA pe primele locuri între marii producători de blocuri ceramice din ţară şi nu numai.
Produsul Euro Poroton este mereu cu un pas înainte, acolo unde tehnologia şi competenţa se traduc în produse ceramice de înaltă performanţă termică, care satisfac exigenţele oricărui client.
„Pentru a pune în practică experienţa asociaţilor fondatori, angajaţii români au fost instruiţi la unităţi similare din Italia.Tehnologia de ultimă oră permite realizarea unei producţii continue, cu o productivitate de circa 60.000 de blocuri ceramice/zi”, subliniază Ioan Puşcaş.

„Societatea noastră, prin profilul specific pe care îl are, are contracte ferme cu peste 150 de societăţi în toată Transilvania. De asemenea, vânzările produselor noastre se realizează în Moldova, în Muntenia şi, în special, în Bucureşti. Produsele fabricii au depăşit şi graniţele ţării, ajungând în Ungaria şi Cehia”, explică directorul fabricii. „Vorbim despre o producţie şi o calitate bună. Ne raportăm şi la exigenţele pieţei Româneşti pe toate planurile, inclusiv un preţ competitiv. Cu noi puteţi construi viitorul”, încheie Ioan Puşcaş.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !