Europa Jurnalistilor din Amfiteatre

Europa Jurnalistilor din Amfiteatre
Programul „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre” ajunge la Oradea.

Prezentarea concursului „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, va avea loc marti, 26 martie, începând cu ora 11:00, în Amfiteatrul Albastru din cadrul Universității Agora Oradea. Ajuns la cea de-a patra ediție, concursul „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre” se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor la facultăți de jurnalism, comunicare și relații publice. Aceștia sunt invitați anual să realizeze materiale de presă pe teme europene de actualitate, în format video, audio sau pentru canale media online, și să le înscrie în competiție până la data de 10 mai 2013. Cele mai bune proiecte vor fi premiate și ulterior oferite canalelor audiovizuale centrale sau locale drept material ilustrativ în emisiuni de profil. În plus, un grup de maxim 12 persoane, format din ocupanții locurilor I și II, vor fi invitați de către Reprezentanța Comisiei Europene în România să participe în luna septembrie 2013 la o vizită de studiu de cinci zile la Bruxelles, pentru o serie de întâlniri cu oficiali ai instituțiilor europene.

Evenimentul de la Universitatea Agora Oradea face parte din campania de promovare a competiției, campanie ce cuprinde vizite de prezentare a concursului în toate cele 26 de facultăți implicate anul acesta în program. Întâlnirea cu studenții din Oradea este organizată în parteneriat cu Centrul Europe Direct Agora, Oradea Nord-Vest. Organizatorii concursului vor fi însoțiți la fiecare prezentare de jurnaliști cu experiență în domeniu, pentru a le oferi studenților îndrumare în ceea ce privește realizarea proiectelor.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !