Evidenţă informatică a studenţilor

Evidenţă informatică a studenţilor
ORADEA – Universitatea din Oradea a achiziţionat un soft care îi permite o mai bună evidenţă a studenţilor care urmează studiile aici. „Am reuşit să achiziţionăm un program de evidenţă a studenţilor care necesită o sigură introducere a datelor personale ale studenţilor în baza de dat, care poate fi actualizată de fiecare dată când este necesar”, anunţă rectorul Cornel Antal.

Cu ajutorul noului program informaţiile legate de fiecare student vor putea fi accesate instant şi generarea cataloagelor este mult mai la îndemână. Achiziţia noului soft face parte din planul conducerii Universităţii de a informatiza toate departamentele instituţiei. La acest moment beneficiază de programe speciale departamentul de contabilitate, taxe şi salarizare.

„Vrem să achiziţionăm un soft care să interconecteze toate aceste softuri speciale, dar pentru aceasta avem nevoie de un proiect în vederea obţinerii unor fonduri comunitare”, susţine Cornel Antal.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !