Evidenţa Populaţiei, în Primărie

Evidenţa Populaţiei, în Primărie
Aglomeratia si îmbulzeala de la Serviciul de Evidenta Informatizata a Populatiei (SEIP) se muta, începând de luna viitoare, în cladirea Primariei.

Intrarea în renovare a sediului SEIP din strada Republicii are ca prim efect pentru public schimbarea temporara a adresei serviciului, în subsolul Primariei, a anuntat marti Gheorghe Seica, director peste nou înfiintata Directie de Evidenta a Populatiei, care include atât serviciul pentru acte de identitate cât si pe cel de stare civila, existent în structura Primariei.

„De marti, 4 octombrie, Serviciul de Evidenta a Populatiei va fi functional în Sala de Aparare Civila din Primarie. Luni, 3 octombrie, activitatea cu publicul se suspenda, pentru mutarea personalului si a materialelor”, spune Gheorghe Seica.

Renovarea sediului SEIP din capatul strazii Republicii costa bugetul local în jur de 400 milioane de lei, cam la aceeasi suma urmând sa se ridice si dotarea cu echipament informatic performant, a precizat viceprimarita Biro Rozalia. Lucrarile vor dura aproximativ doua luni, dupa care serviciul se va muta înapoi în sediul de pe str. Republicii.

Cristina Ghilea