Evoluţii meritorii la CE de show-dance

BELGRAD, ORADEA – Un grup de 30 de sportive de la clubul orădean Ars Nova a reprezentat România la CE de show-dance, disputat în capitala Serbiei.

Micile dansatoare pregătite de antrenoarele Teodora Lăzurean şi Ioana Pele au avut evoluţii remarcabile, reuşind câteva clasări în apropierea podiumului. Astfel, România s-a situat pe locul IV în proba de echipe, iar la individual, Bogya Bonni s-a clasat tot pe locul IV, Andrea Sabău pe locul VIII, iar Carla Sabău pe locul XVI. Echipa orădeană a avut componenţa: Andrea Sabău, Alina Naste, Kiss Tamara, Denisa Lorincz, Bgya Bonni, Carla Sabău, Anita Tincău, Simina Teuşdea, Ştefania Gale, Maria Barbu, Raluca Avram, Carina Popa, Szatan Dalma, Amiza Pantiş, Nora Popovici.

Conform celor relatate de antrenoarea Teodora Lăzurean, echipa noastră s-a clasat pe locul III în urma evoluţiilor, dar ulterior, înaintea festivităţii de premiere, comisia de arbitri a procedat la schimbarea unor note din concurs, România fiind clasată astfel doar pe locul IV.

„Consider că ni s-a făcut o nedreptate, fapt pentru care am depus o contestaţie. Am discutat cu preşedintele Comsiei de organizare şi mi s-a explicat că nu are rost să facem contestaţie, şansele de schimbare a deciziei fiind minime. Am considerat însă că este dreptul nostru să ştim din ce cauză am fost depunctaţi. Oricum, evoluţiile noastre au fost apreciate de cei prezenţi la concurs.

Anul trecut am reuşit la Europene doar o clasare pe locul zece, iar acum suntem pe locul patru. Este un progres incontestabil”, a afirmat antrenoarea Teodora Lăzurean.

Echipa Ars Nova Oradea Oradea va mai participa în acest an la CM de jazz-ballet, care va avea loc în SUA, la începutul lunii iulie, respectiv la CM de show-dance, programat la Riesa, Germania, în luna noiembrie.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !