Ex-consilierul prefectului, creator de bijuterii

La 30 de ani, Cristian Drimba avea o carierã promitãtoare în politicã. Era consilierul prefectului Lucian Silaghi, si mai apoi a lui Valerian Tibu. Era acolo unde se luau deciziile si avea influentã în plan national.

Membru PNTCD din 1990, despre Cristian Drimba se spunea cã a fost cel care a pornit revolutia tinerilor din PNTCD si a câstigat rãzboiul împotriva seniorilor, reusind sã-l impunã pe tânãrul Silaghi în fruntea judetului. La sasea ani dupã guvernarea CDR, Cristian Drimba si-a gãsit alt
drum: creazã si manufactureazã bijuterii. Si a reusit sã-si impunã o marcã: Carla Brillanti. Bijoux-uri Carla Brillanti


Despre bijuterii se spune cã poartã amprenta energeticã si afectivã a celui care o creazã. De cealalatã parte, pentru orice purtãtor de bijuterii, o bijuterie nouã presupune o schimbare de imagine, de atitudine. Ideea de a produce bijuterii i-a venit lui Cristi în Austria, locul unde se produc cristalele Swarovski. Atunci, împreunã cu un prieten vindea produse de artizanat austriecilor. Si-a început afacerea cu 3.000 de euro, iar azi are marfã de zeci de mii de euro.

„M-am gândit sã fac ceva de calitate, si ceva ce nu existã pe piatã”, spune Cristi. Numele mãrcii l-a dat fãrã sã aleagã prea mult: Carla de la numele fiicei sale, brillanti, adicã strãlucitor. De altfel, micuta Carla este prima care acum apreciazã productiile tatãlui sãu. „De altfel, creez împreunã cu fiica si sotia mea. De idei nu ducem lipsã, mai greu e sã realizezi proiectul din punct de vedere tehnic”. Bijuteriile Carla Brillanti au preturi începând de la câteva zeci de euro pânã la câteva sute.

Feng-shui si candelabre


Din lumea cristalelor Swarovski, Cristi a fãcut si o incursiune în curentul feng-shui. Sute de cristale transparente de diferite forme si dimensiuni îti atrag privirea. Acestea au preturi de câteva sute de lei. Despre acestea se spune cã atrag energia pozitivã si sparg energia negativã.Cristalele sferice se pun în geam, iar cele tiguiate se atîrnã în mijlocul camerei. Un alt registru abordat de Cristi e cel al productiei candelabrelor de lux. Valoarea acestora poate ajunge la câteva mii de euro.

Veronica Bursasiu
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !