Examene planificate pentru doctori

S-a stabilit calendarul examenelor şi concursurilor din 2010, pentru cadrele medicale.

Direcţia de Sănătate Publică Bihor informează despre calendarul examenelor organizate de către Ministerul Sănătăţii în acest an, pentru medici, medici dentişti, farmacişti, biologi, biochimişti şi chimişti.

În 15 martie 2010 va avea loc examenul de obţinere a titlului de medic, medic dentist, respectiv farmacist specialist. În 12 mai va avea loc examenul de obţinere a gradului de specialist, respectiv principal pentru biologi, biochimişti şi chimişti. În 19 mai se va susţine examenul pentru obţinerea de atestate, în 15 iunie are loc examenul pentru obţinerea gradului de primar pentru medici, medici dentişti şi farmacişti. În 28 septembrie anul acesta va avea loc examenul de obţinere de atestate, iar în 19 octombrie se va susţine examenul de obţinere a titlului de medic, medic dentist respectiv farmacist specialist. În 21 noiembrie, va avea loc concursul de intrare în rezidenţiat la medicină, medicină dentară şi farmacie.
Înainte de fiecare concurs, Ministerul Sănătăţii va publica în săptămânalul de profil „Viaţa Medicală”, cu condiţiile specifice de participare, documentele necesare şi locul de depunere a acestora pentru înscriere, taxa ce trebuie achitată şi alte detalii.

O.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !