Examenul de definitivat în învăţământ

Reactualizat la:
Examenul de definitivat în învăţământ
Conform calendarului de desfăşurare a Examenului de Definitivare în Învăţământ 2014, luni, 14 iulie, va avea loc susţinerea probei scrise.

În acest an s-au înscris 365 de cadre didactice care vor susţine proba scrisă în centrul de examen „Liceul Teologic Penticostal Betel” Oradea.

Accesul candidaţilor în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 8:00 – 8:45, pe baza actului de identitate valabil – carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate – ori, în lipsa acestuia, pe baza paşaportului în termen de valabilitate.

Proba scrisă se va desfăşura începând cu ora 10:00, iar durata de redactare a lucrării este de patru ore.

Candidaţii şi asistenţii supraveghetori nu pot avea asupra lor, în sala de examen, genţi, poşete, ziare, reviste, cărţi, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanţă. Materialele nepermise vor fi depuse în sala de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sala de examen.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !