Examenul IELTS în premieră la Școala BABEL

Reactualizat la:
Examenul IELTS în premieră la Școala BABEL
În data de 10 noiembrie 2018 a avut loc în premieră, la centrul de limbi străine Babel School din Oradea de pe strada George Enescu – nr.22, examenul IELTS de limbă engleză.

Examenul a fost organizat de către Consiliul Britanic din România în colaboarare cu centrul Babel din Oradea, care este centru partener oficial al Consiliului Britanic.

Proba scrisă s-a desfășurat la Hotelul Elite din Oradea între orele 9:00 și 12:00, în timp ce proba orală a avut loc începând cu ora 13:00 la sediul centrului Babel, de pe strada George Enescu, nr 22. La examen au participat 46 de candidați, înscriși atât la IELTS Academic cât și la General.

„Organizarea examenului IELTS la Oradea reprezintă un mare avantaj pentru persoanele care doresc să susțină acest examen datorită faptului că acestea nu mai trebuie să se deplaseze în alte centre de examinare din țară, reducând astfel mult costurile legate de acest demers.

Totodată, având în vedere că Școala Babel dispune de profesori calificați și adecvați pentru instruirea şi îndrumarea cursanţilor în procesul de pregătire în vederea obținerii unei certificări internațioanale, cei interesați au posibilitatea de a urma cursuri de pregătire specifice pentru susținerea examenului IELTS”, explică administratorul centrului Cheta Anca Monica.

În cadrul pogramelor oferite de școală se numără și cursuri de pregătire pentru alte limbi străine precum: examenul Goethe la limba germană, Cambridge (FCE, CAE, engleză pentru cei mici, KET, PET), ECL (engleză și germană – nivel B1 și B2), TFC franceză, cât și simulări periodice pentru toate acestea. Persoanele interesate să susțină un examen recunoscut internațional la limba germană pentru găsirea unui loc de muncă în străinătate sau studiu, se pot înscrie la examenul ECL (recunoscut și la proba lingvistică de la examenul de Bacalaureat), iar următoarea simulare va avea loc săptămâna aceasta în data de 16 noiembrie, începând cu ora 15:00, la sediul școlii.

În funcție de programul orelor de curs, de intervalul orar disponibil și de bugetul alocat, persoanele interesate pot să aleagă între mai multe modalități de desfășurare a cursului: în grupe de minim 4 persoane, în tandem (câte 2 persoane) ori individual. Mai mult, la școala Babel au loc simulări periodice la examenele IELTS –engleză-, ECL nivel B1 și B2 – engleză și germană-, Goethe- germană, de cele mai multe ori de 3 sau 4 ori pe an la date prestabilite și anunțate pe site-ul oficial www.babelschool.ro sau www.babeltradcenter.ro cât și pe pagina de Facebook Babel School Oradea unde puteți urmări diverse evenimente și activități organizate de către profesorii de la școală.

Înscrierile la examene și cursuri se realizează fie telefonic la numerele 0729.155 088 sau 0359/442 811 sau la adresa de e-mail contact@babelschool.ro .

Următoarea simulare IELTS va avea loc la data de 22 februarie 2019, înscrierile au loc până în 20 februarie 2019, iar persoanele doritoare sunt rugate să se înscrie cât mai repede, deoarece locurile sunt limitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la oferta de cursuri de la Babel School, vă invităm să ne contactaţi.

Vă aşteptăm cu drag!

Advertorial! H: 1382040Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !