Exclusivitate: Decanul Adrian Maghiar şi-a dat demisia!

16Comentarii
ORADEA – Chirurgul Adrian Maghiar şi-a dat demisia din funcţia de decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea. Medicul şi-a prezentat demisia în dimineaţa de 17 noiembrie 2008, pentru a pune capăt speculaţiilor şi acuzelor foarte grave din partea unor persoane şi în speţă a dr. Mircea Ifrim – primul decan al FMF Oradea. Video 

Dr. Maghiar nu a comentat nimic despre calomniile aduse lui la postul de televiziune Realitatea TV în după-amiaza de 14 noiembrie 2008 de către ex-decanul Ifrim. În schimb, de acum fost decanul Maghiar a precizat că nu a făcut altceva decât să continue procesul de reformare a facultăţii, început acum doi ani de către prof. Ludovic Gilău.

Menţionăm că în 2006, primul decan al FMF Oradea a fost debarcat şi că succesorul lui, biologul Ludovic Gilău, a demarat un amplu proces de revigorare a facultăţii orădene.

În 14 noiembrie 2008, Ifrim i-a numit la postul de televiziune „infractori” şi capi ai unei „reţele de crimă organizată” pe decanul Adrian Maghiar şi fratele lui, Teodor Traian Maghiar, fost rector al Universităţii Oradea. Ifrim i-a incriminat pe cei doi ca fiind artizanii diplomelor false eliberate la FMF Oradea, dar nu a menţionat că acestea au fost eliberate pe vremea când el a fost decan.

Rectorul UO, Cornel Antal, a declarat în dimineaţa de 17 noiembrie 2008, că demisia doctorului Maghiar „nu a ajuns” încă pe masa lui. La doua ore dupa un mail trimis de Universitate pe adresa redactiei confirma demisia rectorului Maghiar.

Surse din sistemul medical au atrast atenţia încă de acum două săptămâni că viitorul decan al FMF Oradea ar fi un membru sau simpatizant PNL.

Otilia Sandor16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor