Executări silite la Finanţe

ORADEA – Fiscul bihorean continuă executările silite ale firmelor cu datorii. Pe lista acestei luni se găsesc bunuri mobile sau imobile cum ar fi utilaje, maşini, instalaţii sau terenuri.

Astfel, în data 31 iulie la ora 12 în Oradea strada Dimitrie Cantemir ve vor vinde prin licitaţie publică bunurile mobile ale SC Rolpast SRL. Printre bunurile scoase la vânzare se numără maşini de frezat, presă mecanică, utilaj grit, maşină de degrosat şi maşină de şlefuit.

O altă firmă executată silit este SC UWA Inprest SRL. Autoturism Dacia, televizor Panasonic şi circular sunt bunuril care vor fi scoase la licitatie în datat de 30 iulie.

„Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare: oferte de cumpărare; în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care reprezintă ofertantul; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop”, ne-a informat Ioan Bercea, şeful Administraţiei Locale Oradea.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !