Executări silite la Finanţele bihorene

4Comentarii
Executări silite la Finanţele bihorene
ORADEA - Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Bihor continuă executările silite pentru recuperarea arieratelor de la firme. Următoarea pe listă este Agromec Ceica.

Astfel, în 7 aprilie, orele 10:00 în Oradea, pe strada Tudor Vladimirescu, nr.1, la Administraţia Financiară a Comunelor Oradea, se vor vinde prin licitaţie publică bunuri imobile în valoare totală de 138.888,75 de lei fără TVA, cuprinzând ateliere şi rezervoare de carburanţi.

Tot Agromec Ceica este subiectul altei licitaţii care va avea loc în data de 16 aprilie, în acelaşi loc, pentru bunuri imobile în valoare de 22.260 de lei, fără TVA. Dacă în primul caz preţurile vor fi reduse cu 25%, la licitaţia a doua preţurile de strigare sunt mai mici cu 50%.

Pe de altă parte, în 11 aprilie 2008, în acelaşi loc, tot de la ora 10:00, este anunţată o licitaţuie de vânzare pentru bunurile mobile ale firmei SC Core Prest Serv din Oradea, din domeniul confecţiilor încălţămintei, în valoare de 4.434 de lei, fără TVA.

Proceduri

„Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri, să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare”, a precizat Ioan Chivari, şeful organului de executare silită.Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare respectiv oferte de cumpărare. Pe de altă parte, în 11 aprilie 2008, în acelaşi loc, tot de la ora 10:00, este anunţată o licitaţuie de vânzare pentru bunurile mobile ale firmei SC Core Prest Serv din Oradea, din domeniul confecţiilor încălţămintei, în valoare de 4.434 de lei, fără TVA.

Dan Birta4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor