Exmatriculat pentru indisciplină

5Comentarii
Exmatriculat pentru indisciplină
ORADEA – Marcel Boloş, director în Primărie şi fost membru al PD-L, nu a mai avut, luni, şansa de a se retrage din cursa pentru Consilul Local şi din partid, aşa cum anunţase săptămâna trecută. Portocaliii au venit, weekendul trecut, în întâmpinarea dorinţelor exprimate de angajatul Primăriei şi i-au retras calitatea de membru din PD-L. Comunicat Bolos

„Pe fondul de percepţie eronată a problemelor, precum şi al manifestărilor publice care au adus un prejudiciu de imagine partidului, PD-L Oradea a decis retragerea calităţii de membru a d-lui Marcel Boloş”, se anunţă într-un comunicat remis de Biroul de Presă al PD-L Oradea.

Divorţ politic
Astfel, comunicatul impersonal pune întreaga vină pentru situaţia prezentă în cârca directorului Boloş, fără a explica în exemple concrete ce anume a condus la „divorţ”. În opinia democrat-liberalilor, Marcel Boloş are lacune în comunicare, este lipsit de experienţa lucrului în partid şi este incoerent politic. „Punctele de vedere personale şi declaraţiile incoerente politic ale d-lui Marcel Boloş nu reprezintă poziţii ale PD-L Oradea (…) Astfel, pe fondul de percepţie eronată a problemelor, precum şi a manifestărilor publice care au adus un prejudiciu de imagine partidului, PD-L Oradea a decis retragerea calităţii de membru a d-lui Marcel Boloş”, spune comunicatul.
Faţă de această situaţie, exmatriculatul Boloş spune că preferă situaţia în care se află decât compromisurile cerute de partid. „Prefer să rămân funcţionar public decât să mă abat de la principiile mele. În opinia mea, reforma administrativă trebuie făcută la modul foarte serios, proiectele de creştere economică trebuie continuate şi trebuie pus la punct un sistem performant de protecţie socială. M-am înscris în PD cu convingerea că acestea sunt şi ţelurile acestui partid. Regret şi constat cu neplăcere că a fost nevoie de un gest radical în încercarea de a instaura ceea ce eu cred că este normalitatea”, declară fostul PD-L-ist.

Omenie PD-L
Conform comunicatului, portocaliii se angajează să nu răspundă, pe viitor, în nici un fel eventualelor provocări electorale legate de acest subiect. „Înainte de a fi oameni politici trebuie să fim oameni de omenie”, se încheie, cu o notă vag emoţională, secul comunicat politic.
Director al Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO) din Primărie, Marcel Boloş a devenit membru PD-L în aprilie, fiind al treilea pe lista de candidaţi pentru Legislativul local. Mai mult, partidul i-a promis şi postul de city manager al Oradiei, după alegeri.
Cristina Ghilea5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor