Experienta si colaborare pentru elevii timisoreni

De Delia S. Barbu
Experienta si colaborare pentru elevii timisoreni
Experienta si colaborare pentru elevii timisoreni
Participarea la târguri internaţionale ale firmelor de exerciţiu, schimburi de experienţă cu elevi din alte licee din ţară, participarea la workshop-uri fac parte dintre câştigurile dobândite de liceenii de la Colegiul F.S. Nitti în cadrul proiectului intitulat Firma de exerciţiu – o şansă pentru cariera ta!

Miercuri, la Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti din Timişoara, a avut loc evenimentul de diseminare a rezultatelor proiectului POSDRU 35273 Firma de exerciţiu – o şansă pentru cariera ta! “Principalele rezultate obținute în cadrul proiectului constau în aplicarea conceptului firmei de exercițiu într-un mod eficient și eficace, formarea deprinderilor practice pentru 690 de elevi, 390 de elevi din instituția beneficiară și 300 de elevi din țară”, au spus coordonatorii proiectului.

Conform acestora, elevii au avut şansa unor schimburi de experienţă cu liceeni din ţară. “Prin intermediul prezentului proiect s-a oferit posibilitatea elevilor de a participa la 10 Târguri Internaționale ale firmelor de exercițiu derulate în Statele membre ale Uniunii Europene, prin crearea unui cadru adecvat derulării activității firmelor de exercițiu, schimburi de experiență cu elevii din alte licee din țară prin intermediul organizării în doi ani consecutivi la Timișoara a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu ROTIFE precum și în cadrul celor 2 Workshopuri organizate pentru elevii pe tema planului de afaceri și a schimbului de bune practici în cadrul Firmelor de exercițiu.

În cadrul prezentului proiect au fost elaborate și două numere a revistei Eco-click care a fost diseminată la liceele cu profil economic din țară și străinătate”, au mai spus reprezentanţii colegiului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !