„Experiment”, premiul pentru creaţie

De Veronica Bursaşiu
„Experiment”, premiul pentru creaţie
© Foto: Adrian Golescu
Studenţii Facultăţii de Arte confirmă la cea de-a XXII-e ediţie a Festivalului Culorile Toamnei.

La Piteşti a avut loc o nouă ediție a Festivalului de modă „Culorile Toamnei” . O manifestare la care studenţii Facultăţii de Arte au fost remarcaţi aproape la fiecare participare. De exemplu, orădeanca Amalia Buie a ocupat locul la acest festival naţional. Culorile toamnei este o manifestare care reunește cei mai buni tineri designeri din centrele universitare din țară și din străinătate, dornici să vină în fața juriului cu propriile creații.

Ca de obicei, din juriu face parte şi Cătălin Botezatu. Au participat designeri vestimentari cu colecţii din Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Timişoara, Alba Iulia, Rîmnicu Vîlcea, Sibiu, Braşov şi Piteşti.

Colecţie inedită

Anul acesta, Festivalul „Culorile Toamnei” , ajuns la cea de-a XXII -a ediție a avut loc la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. „În acest an, la Culorile toamnei fost prezentată colecţia de an I şi II a studenţilor de la Moda-Design vestimentar şi Arte Decorative din cadrul Departamentului de Arte Vizuale.

Colectia s-a numit «Experiment» fiind realizată din fermoare. Coordonatori au fost lect. univ. dr. Olimpia Urdea şi lect. univ. dr. Mihaela Tătulescu. Studenţii creatori: Pantea Daniel, Marina Lup, Adrienn Cristina, Roxanné Popovici, Ioana Ionescu, Dana Mihuţiu, Arvaş-Popa Melisa, Roxana Madar, Gina Doiciar. „A fost o colecţie inedită susţinută de Asociatia D’art – Oradea şi YKK România. Această colecţie a luat Premiul de creaţie. A mai fost prezentată colecţia Romantic Goth a anbsolventei Cristina Borha care a primit Diploma de participare”, ne-a spus doamna profesoară Olimpia Urda.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !