Explozie de preţuri la terenuri

URICANI – Preţurile terenurilor din zona Uricani-Câmpu lui Neag au crescut, în ultimii trei ani, de 20-25 de ori. Astfel, preţul unui metrul pătrat de teren se vinde cu 10, până la 25 de euro, în funcţie de zona în care se află parcela disponibilă.

Investitorii au început să caute această zonă a ţării după ce drumul care face legătura dintre Uricani şi Băile Herculane, cunsocut ca “Drumul lui Băsescu”, a început să prindă contur. Cele mai multe solicitări pentru terenurile amplasate în zona Uricani – Câmpu lui Neag sunt din afara judeţului Hunedoara. Un investitor din judeţul Cluj a cumpărăt un imobil cu nouă nivele pe care doreşte să-l transforme în hotel. Afacerea a fost încheiată între investitor şi adminsitraţia locală pentru o sumă care se situează în jurul valorii de 70.000 de lei. Imobilul vândut are 110 spaţii locative şi se doreşte a fi primul hotel din această parte a Văii Jiului.
Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase