Expo internationala textile si pielarie

Expo internationala textile si pielarie
ITP Expo se va organiza la Romexpo în perioada 31 martie – 03 aprilie 2011.

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, împreună cu Romexpo SA, va organiza în data de 28 februarie, de la ora 11.00, la sediul instituţiei, o prezentare a menifestării expoziţionale „ITPExpo – Expoziţie Internaţională de Textile şi Pielărie”. La această prezentare, alături de reprezentanţi ai CCI Bihor, ai Romexpo, ai autorităţilor locale şi mass-media, sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai comunităţii de afaceri din acest domeniu din judeţul Bihor.

„ITP Expo”

 

CCI Bihor este reprezentantul Romexpo în judeţul Bihor. În acest sens, membrii Camerei de Comerţ care participă la târgurile organizate de Romexpo beneficiază de un discount de 20% la tarifele de listă ale organizatorului.

Manifestarea expoziţională „ITP Expo” – Expoziţie Internaţională de Textile şi Pielărie se va organiza la Romexpo în perioada 31 martie – 03 aprilie 2011 şi a fost creată cu scopul de a realiza o platformă de afaceri pentru industria de profil din România şi din străinătate, cuprinzând trei componente – „Contractare”, „Evenimente specifice” şi „Vânzare în pavilioane separate”- care vor fi structurate pe saloane tematice: salon de echipamente şi tehnologii pentru Industria Uşoară; salon de materii prime şi accesorii pentru Industria Uşoară; salon de produse textile, articole de îmbrăcăminte, respectiv pielărie şi încaltaminte din Industria Uşoară; salon de tendinţe şi design vestimentar şi salon de servicii destinate Industriei Uşoare. Informaţii suplimentare se pot obţine la

Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, tel. 0259/417.807, Fax. 0259/470.015; E-mail: secretariat@ccibh.ro.

 

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !