Expoziţie a absolvenţilor

Un nou curs de tehnica fotografica patronat de Fotoclubul „Nufarul” din Oradea a luat sfârsit. Timp de sase saptamâni, cei 21 de „învatacei” în arta fotografica au fost îndrumati de artistul fotograf Stefan Toth (A.FIAP), presedintele fotoclubului oradean.

Momentul înmânarii diplomelor va fi organizat în cadrul unei expozitii cu lucrari realizate de proaspetii absolventi, fotografii executate în timpul practicii. Doua dintre cele mai bune clisee realizate de fiecare dintre elevi au fost selectate de Stefan Toth si oprite pentru o expozitie de final.

Vernisajul acestei expozitii de camera, care cuprinde 40 de fotografii alb-negru, va avea loc luni, 21 noiembrie 2005, începând cu ora 17:00, în Sala Studio a fotoclubului, situata în Pasajul Vulturul Negru (etaj I).

Momentul muzical va fi sustinut de Thurzo Sandor Jozsef, membru al Cvartetului „Varadinum”, care va interpreta la viola „Cântec de seara” de Ludovic Feldmann. Noua expozitie va ramâne la dispozitia publicului pâna în data de 14 decembrie 2005, în zilele de marti si joi, între orele 15:00 si 18:00. 

Laura Voicu