Expoziţie de Crăciun

ORADEA – Spiritul Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului îşi face tot mai simţită prezenţa o dată cu apropierea de momentul acestui praznic. Artişti plastici şi comercianţi îşi prezintă oferta pentru sărbători la Galeria de Arte Vizuale.

Marti, la Galeria de Arte Vizuale (str. Republicii nr. 15) a avut loc vernisajul unei expoziţii de cadouri de Crăciun organizată de Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bihor. Obiectele expuse pot fi cumpărate la un preţ mai mic decât cel al pieţei, având un adaos comercial redus faţă de magazinele care comercializează produse de acest gen.

„Evenimentul este pentru noi o premieră, deoarece Ordinul Arhitecţilor nu obişnuieşte să scoată la vânzare obiectele expuse. Anul acesta vrem să folosim la maximum spaţiul oferit de Galeria de Arte Vizuale pentru acest eveniment”, ne-a spus Angela Lupşea, din partea Ordinului Arhitecţilor. Nu numai comercianţii s-au prezentat cu obiecte de Crăciun, ci şi unii artişti plastici, care şi-au expus tablourile la etaj. Expoziţia „Daruri de Crăciun” este deschisă zilnic, între orele 10:00-18:00, până la data de 23 decembrie, la Galeria de Arte Vizuale.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase