Expoziţie orădeană, la Budapesta

Expoziţie orădeană, la Budapesta
ORADEA – Expoziţia de fotografii „Epopeea tibetană”, realizată de artistul orădean Ştefan Toth, a fost vernisată şi la Budapesta. După ce a fost prezentată, în octombrie, la Galeria Foto Art din Oradea, în prezenţa reprezentanţilor Ambasadei Chineze din Bucureşti, colecţia de fotografii a ajuns să fie expusă şi în Turcia, Slovacia, Ungaria şi Israel.

„Colecţia cuprinde o selecţie de 80 de fotografii color realizate în vara anului 2005, în minunatul decor al Tibetului, cu ocazia participării, ca singurul invitat din România, la o tabără de creaţie fotografică internaţională, organizată de Biroul de presă a Guvernului Chinei, Societatea Fotografică din China şi autoguvernarea din Tibet, la care au fost invitaţi să participe cei mai renumiţi 100 artişti fotografi din întreaga lume”, relatează Ştefan Toth.

Imaginile reprezintă atât peisaje cât şi portrete şi vor rămâne la dispoziţia publicului vizitator timp de trei săptămâni.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase