Expoziţii în Băile Felix

Expoziţii în Băile Felix
Galeria „Euro Foto Art” din incinta Hotelului „Crişana” din Băile Felix, redeschisă cu expoziţia lui Markus Adrian Sorin.

Într-un cadru amical, sâmbătă, 8 august, Galeria „Euro Foto Art” din incinta Hotelului „Crişana” din Băile Felix a fost redeschisă cu vernisajul expoziţiei personale a artistului fotograf Markus Sorin Adrian din Sighetu Marmaţiei, membru al Asociaţiei “Euro Foto Art” din Oradea.

Evenimentul, intitulat “Lumini şi emoţii”, a avut loc în prezenţa autorului şi a membrii familiei sale, a membrilor Asociaţiei “Euro Foto Art”, a Clubului Fotografic “Nufărul” şi a turiştilor aflaţi în staţiune.

Publicul prezent la vernisaj a fost salutat de Dan Petrescu, administratorul hotelului gazdă, care a apreciat faptul că în ciuda căldurii tropicale din exterior, în interiorul răcoros a Galeriei a avut loc un nou eveniment expoziţional de excepţie. În continuare, Ştefan Tóth, preşedintele Asociaţiei “Euro Foto Art” i-a înmânat artistului „Certificatul de patronaj numărul 018/ 2015”, care atestă faptul că, în perioada 08 august – 01 septembrie, a fost organizată expoziţia.

Artistul fotograf expozant a mulţumit pentru organizarea expoziţiei personale, după care a povestit despre modul în care a realizat fotografiile expuse. La finalul manifestării, un membru activ al Asociaţiei „Euro Foto Art”, artistul fotograf orădean Constantin Demeter, a primit placheta jubiliară a Galeriei “Euro Foto Art” din Oradea.

Momentele muzicale din timpul expoziţiei au fost oferite de artistul Thurzó Sándor József. Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului din Băile Felix până la data de 01 octombrie 2015, la care accesul este gratuit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !