„Fă sport indiferent de vârstă”: Duelul de la Pomezeu

De Teodor Biriş
„Fă sport indiferent de vârstă”: Duelul de la Pomezeu
„Fă sport indiferent de vârstă…și de kilograme” şi-a derulat o nouă etapă. Căldurile sufocante din ultima perioadă a făcut ca echipa presei bihorene să accepte invitaţia de a inaugura oficial terenul „Sub Pădure” din Vălani de Pomezeu, comuna Pomezeu, al cărei primar este carismaticul Ioan Șora.

Iniţiativa i-a aparţinut lui Costel Popa, jucător activ şi conducător al echipei Vida Pomezeu, care activează în Liga a V-a. În aceste condiţii s-au aflat faţă în faţă o selecţionată a comunei Pomezeu şi cea a Presei, completată ca de obicei cu prietenii din zonă, mezinul echipei fiind Cergheş jr. (11 ani) care a şi marcat un gol.

Costel Popa, inițiatorul acestei întâlniri de la Vălani de Pomezeu, a arătat că se menţine în formă chiar şi la 46 de ani şi a înscris din toate poziţiile. Cu cele cinci goluri marcate a fost golgheterul întâlniri, bilanţ dublat de alte patru pase de gol. „Presarii” au avut o prestaţie sinusoidală, dar au terminat onorabil meciul cu o înfrângere cu 8-10 (2-4), principalul om de gol rămânând veteranul Ionel Popa, care are încă mijlocacele necesare să se descurce în faţa porţii.

Ca un meci care se respectă, asistența medicală a fost asigurată de dr. Aranka Iagăr, mare iubitoare de fotbal. Repriza a treia s-a desfăşurat la Sala de festivităţi din Câmpani de Pomezeu, unde Costel Popa s-a dovedit o gazdă extrem de primitoare.

Au evoluat echipele:

Selecționata Pomezeu: Florin Cuciula, Robert Avram – Ionuț Pantiș, Floretntin Zoț, Petru Gabor (1 gol), Emil Crișan (1), Costel Popa (5), Adrian Cuciula, Ionuț Petruș (1), Ionuț Șora (1), Gabriel Cuzepan, Romeo Buda. Pentru gazde a mai „punctat” Horia Buz, autogol. Antrenori: Ioan Șora și Jamil Jah Jah.

Presa Bihoreană: Ady Simea – Gabriel Matica, Raul Lasc (1), Gabi Cergheș jr. (1), Ionel Goina (1), Radu Bitea (1), Gheorghe Rusu (1), Nyky Mihalcea, Ioan Kleszken, Teodor Biriș, Horia Buz, Ionel Popa (3). Rezervă neutilizată: Sorin Ilisie.
Antrenor: Ioan Cergheș.

Arbitru: Dorel Vida.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !