Fac naveta la Liceul Sportiv

1Comentariu
ORADEA – Elevii Liceului Reformat „Lorantffy Zsuzsanna” îşi pot ţine orele de educaţie fizică şi sport la Liceul cu program Sportiv Bihorul. Executivul local propune o soluţie de compromis pentru liceeni.

Aceasta este soluţia propusă de Executivul local pentru situaţia în care se află unitatea şcolară, rămasă fără spaţiu sportiv în urma unei decizii a Primăriei, care a oferit terenul Parohiei Ortodoxe Sfânta Treime drept despăgubire pentru un teren naţionalizat, care nu poate fi retrocedat în natură.

Grupul de consilieri ai UDMR a primit ieri o informare cu această noutate, după ce, în urmă cu câteva luni, a solicitat Executivului variante de rezolvare a problemei.
Pentru soluţia propusă, Executivul s-a angajat să pună la dispoziţia elevilor navetişti mijloace de transport în comun pentru deplasarea la orele de sport.

„E bine că s-a găsit această variantă, dar chiar nu există nici un teren disponibil mai aproape?”, a vrut să afle Pasztor Sandor. A fost informat de Marcel Bolo, directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu, că în prezent municipalitatea poartă negocieri cu Şcoală Generală „Oltea Doamna” şi cu Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” pentru a obţine permisiunea de a le utiliza bazele sportive.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor