Facilitări pentru siderurgişti

Facilitări pentru siderurgişti
Hunedoara – Angajaţii de la Mittal Steel Hunedoara vor beneficia, de la 1 ianuarie 2007, conform noului contract colectiv de muncă, de alimentaţie de efort, prime mărite şi reduceri la biletele în staţiuni, a declarat Petru Vaidoş, preşedintele Sindicatului „Siderurgistul” Hunedoara.

Circa 1100 de salariaţi de la laminoare şi de la oţelărie vor primi o raţie zilnică de aproximativ 350 de grame de carne de pasăre, pe care o vor ridica cumulat de la centrele specializate o dată sau de două ori pe lună. Cuantumul celor cinci prime vor creşte de la 1 ianuarie cu 20%, adică de la 500 la 600 de lei noi anual.

Tot de anul viitor angajaţii combinatului vor beneficia de reduceri de 50% la plata sejururilor petrecute în unităţile proprii de agrement de la Cinciş şi Râuşor.

Anul viitor va continua programul de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă şi a transportului muncitorilor. Astfel se vor continua lucrările de refacere a vestiarelor şi vor fi înlocuite autobuzele, trei dintre mijloacele de transport fiind deja schimbate, a mai spus liderul sindical.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase