Facilitati pentru unii candidati

Facilitati pentru unii candidati
Poliţiştii bihoreni transmit cetăţenilor români, de naţionalitate maghiară care se înscriu la a doua sesiune de admitere la Academia de Poliţie că există unele facilitati pentru candidaţii mai speciali.

Astfel, candidaţii care au obţinut în liceu premiile 1, II, III, menţiune, premii speciale la olimpiadele şcolare internaţionale, recunoscute de Ministerul Educaţiei, la disciplinele de concurs, au dreptul să fie admişi la fără taxă, după vizita medicală şi proba de sport. La fel şi candidaţii cu premiile I,II sau III la concursurile şcolare la nivel naţional sau pe grupe de ţări, recunoscute de Ministerul Educaţiei, la disciplinele de concurs.

La această sesiune de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza” (6-12 septembrie) sunt scutiţi de la plata taxei de participare la admiterea de la Facultatea de Poliţie: orfanii de ambii părinţi, candidaţii proveniţi din casele de copii sau din plasament familial, copiii personalului didactic aflat în activitate sau pensionat după cel puţin 10 ani de activitate didactică, precum si copiii personalului didactic decedat, copiii personalului Ministerului de Interne (poliţişti, militari,funcţionari publici sau personal contractual) în activitate, pensionat sau decedat.
O.Ş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !