Facilitatile la transport, trec la OTL

Reactualizat la:
13Comentarii
Facilitatile la transport, trec la OTL
Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO) iese din schema municipală de acordare a facilităţilor la transportul în comun, problemă care ajunge în cârca societăţii locale de transport în comun.

Cu intrarea în vigoare a HCL 356/30.05.2013, adoptată săptămâna trecută de consilierii locali, OTL SA primeşte sarcina să se organizeze pentru a gestiona acordarea gratuităţilor sau reducerilor dar şi verificarea beneficiarilor. „Administraţia Socială Comunitară Oradea aduce la cunoştinţa posesorilor de legitimaţii de călătorie gratuită – format tipărit pe suport de hârtie pentru transportul public local de călători, eliberate până în prezent de către ASCO, că perioada de valabilitate a acestora este de cel puţin până la data de 31.12.2013, urmând ca operatorul de transport local de călători – O.T.L. S.A să comunice perioada şi procedura de preschimbare a acestora în carduri electronice de călătorie”, informează Municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Astfel, cei cărora le expiră abonamentele gratuite, trebuie să contacteze OTL SA la unul dintre punctele de informare din str. Atelierelor nr. 12 (la intrarea tramvaielor în Depou) şi str. Duliu Zamfirescu nr. 3 (incinta Companiei de Apă Oradea), zilnic între orele 8.00 – 16.00, de luni până vineri, pentru eliberarea cardului electronic de călătorie.

Fact box:

Beneficiarii

Primesc aceste carduri de călătorie gratuite următoarele categorii:

– persoanele cu domiciliul în Oradea care sunt în următoarele categorii: pensionat de vârstă, anticipat sau anticipat parţial, de invaliditate, agricultor şi pensii militare;

– veteranii şi văduvele de război;

– deportaţii, victimele oprimării comuniste, deţinuţii politici, strămutaţi/persecutaţi din motive etnice sau politice;

– luptătorii pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989;

– persoanele cu dizabilităţi (cu handicap grav şi accentuat), asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoţitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav şi accentuat şi însoţitorii nevăzătorilor cu handicap grav;

– persoanele de vârsta a treia care au împlinit vârsta standard de pensionare, dar care nu au calitatea de pensionar şi nu au alte venituri.

Atentie, se scumpesc serviciile OTL SA

Taguri: ,


13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor