Factura de regularizare la gaz

REŞIŢA – În conformitate cu decizia Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale, E.ON Gaz a procedat la reîncadrarea consumatorilor în grupe de consum.

Ca urmare a acestei operaţiuni, în luna ianuarie 2007 sunt emise facturi de regularizare către toţi clienţii pentru care a fost necesară reîncadrarea într-o nouă grupă de consum, diferită de cea în baza căreia s-a efectuat facturarea pe parcursul anului 2006.

Factura de regularizare emisă fiecărui consumator este însoţită de o notă de calcul în care se prezintă în mod explicit şi detaliat operaţiunile de regularizare efectuate.

Încadrarea într-o anumită clasă de consum se face de către furnizor pentru o perioadă de un an, în baza volumului de gaze naturale consumate în anul calendaristic precedent, mai exact perioada 1 ianuarie–31 decembrie 2006.

În situaţia în care factura de regularizare are valoare negativă, sumele rezultate în baza recalculării şi care trebuie rambursate de E.ON Gaz România clienţilor, vor fi compensate cu facturi ulterioare. În situaţia în care sumele plătite de clienţi sunt mai mici, clientul trebuie să achite factura de regularizare, se arată într-un comunicat emis de Claudia Jude, purtător de cuvânt al E.ON Gaz România Regiunea Vest.

Anca Preda
anca.preda@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !