Factură nouă la Romtelecom

ORADEA – Romtelecom a lansat un nou model de factură pentru serviciile sale, care conţine un set de informaţii mai bine structurate şi mai uşor de parcurs. Toţi clienţii companiei o vor primi în căsuţele poştale până la data de 15 septembrie 2007.

Factura curentă a fost restructurată pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate în patru categorii: telefonie, Internet şi date, televiziune şi pachete de servicii (combinaţii ale primelor trei categorii).

Anexa facturii curente, care este trimisă automat şi gratuit tuturor abonaţilor, are rolul de a explica modul de calcul al sumelor trecute pe prima pagină a facturii, detaliindu-se fiecare dintre rubrici. Anexa cuprinde şi perioadele exacte pentru care se percepe un anume abonament.

Această informaţie este utilă mai ales pentru situaţiile în care un client îşi schimbă un abonament sau activează un serviciu la o dată care nu coincide cu data de facturare. În plus, pentru un control mai bun al costurilor convorbirilor, în anexă este trecută durata pentru fiecare categorie de convorbiri.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !