Facultatea de Muzică, în sediu nou

UO va demara în această toamnă lucrările de construire a noului sediu al Facultăţii de Muzică.

Universitatea din Oradea organizează licitaţie pentru lucrările de construcţie a Facultăţii de Muzică. „Universitatea din Oradea, prin Direcţia Generală Administrativă, a publicat pe Site-ul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), în data de 12 august, anunţul de participare la procedura de achiziţie publică – licitaţie deschisă – privind atribuirea contractului de lucrări de construcţie a Facultăţii de Muzică. De asemenea, procedura de achiziţie publică a fost postată pe site-ul Jurnalului European şi pe pagina web a UO la butonul Achiziţii Publice. La licitaţie se poate prezenta orice operator economic din Uniunea Europeană, care îndeplineşte condiţiile trasate în conformitate cu reglementările legale privind achiziţiile publice”, spune Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al UO. Aceasta a precizat că „criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, având ca factor de evaluare preţul ofertei cu o pondere de 70% şi programul de asigurare a calităţii adaptat la lucrare, cu o pondere de 30%”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 10 septembrie 2009, ora 15. Dosarele de participare se vor depune la Registratura Universităţii din Oradea. Deschiderea ofertelor va avea loc în 11 septembrie 2009 de la ora 11, în Sala de Consiliu, Pavilionul A, parter.

Lucrări

Lucrările de construire a noului sediu al Facultăţii de Muzică vom începe în toamna acestui an.

„Clădirea proiectată pe trei nivele va fi situată în Campusul I, în apropierea noii biblioteci şi vecinătatea cartierului Impact, şi va ocupa o suprafaţă de 4955 de mp – arie desfăşurată – şi 1552 mp arie construită. Valoarea construcţiei se ridică la 18.807.000 Ron fără TVA, iar sumele necesare ridicării imobilului vor fi alocate de la bugetul de stat pentru «obiective investiţii» prin Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării”, a explicat Olimpia Popoviciu.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !