Falsă bombă de presă

Falsă bombă de presă
O dezvaluire socanta a facut turul presei locale: trupa care a cântat în cadrul proiectului „Fereastra culturala spre Europa”, în august, este o facatura! Atât saptamânalul Bihoreanul, cât si apoi cotidianul Crisana, au dezvaluit faptul ca adevaratii Boney M cântasera cu o zi înainte la Bucuresti, cei de la Oradea fiind un fals.

În urma acestor articole, Primaria Oradea a emis un comunicat în care precizeaza, printre altele: „Formatia care a sustinut concertul de la Oradea a fost prezenta în aceeasi componenta si titulatura si în alte orase din Europa, cântând în mod oficial sub brandul Boney M”.


Care e adevarul? O simpla documentare pe Internet dezvaluie faptul ca, oricât ar parea de straniu, exista trei variante Boney M, toate trei utilizând în mod legal numele formatiei, în urma unui proces între membrii formatiei din anii ’80. Trei clone, asadar, care cutreiera lumea, în scopuri exclusiv comerciale, nici una „originala”. La Oradea a cântat una din ele, la fel de originala sau falsa ca si cea de la Bucuresti.

Seres Alexandru