Familia de poliţişti a deschis baza Dinamo

13Comentarii
Familia de poliţişti a deschis baza Dinamo
20 de echipe de poliţişti s-au întrecut în fotbal, alte două echipe de poliţişti la handbal, şi alte 12 la… bogracs.

Deschiderea Bazei Dinamo din acest an a fost sărbătorită cu sport, cântece, dans şi mult bogracs. Poliţiştii bihoreni de la toate serviciile şi din toate oraşele judeţului au participat toţi la competiţia de fotbal şi la cea de handbal. 20 de echipe şi-au întrecut forţele în sportul rege, iar două la handbal şi nu au contat atât de mult câştigătorii cât plăcerea de a juca din nou în aer liber, pe terenurile de la baza sportivă a Poliţiei Bihor

Alte 12 echipe de la mai multe servicii din Oradea şi judeţ şi-au exersat calităţile de bucătari. Două jurii, unul format din poliţişti şi condus de prefectul Gavrilă Ghilea şi un altul, al presei, au supervizat „ciorbele” din ceaune, le-au „verificat” şi „au dat verdicte”.

Bogracs roşu

De departe, echipa Serviciului de la Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice s-a evidenţiat atât prin faptul că membrii echipei erau toţi „brenduiţi” cu şorţuri verzi cu numele serviciului inscripţionat pe ele cât şi prin culoarea unică a bogracsului (roşu, nu portocaliu, aşa cum erau celelalte 11 bogracsuri) şi pentru că lingura de lemn a stat dreaptă în mijlocul ceaunului – fapt ce dovedeşte calitatea (consistenţa) mâncării.

A doua echipă sesizată de jurnaliştii din juriu a fost cea a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, care a „scos” un bogracs consistent, cu „prafuri” (condimente) ale căror iz ademeneau muşteriii.

Nici echipa Salonta nu a fost de neglijat, la fel ca celelalte servicii ce au reuşit să satisfacă sutele poliţişti care au savurat primul bogracs din acest an la baza sportivă.

Şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, s-a abţinut de la a mânca bogracs fiind preocupat de detaliile organizării, pentru ca toţi subalternii lui şi invitaţii de la alte structuri MAI şi instituţii să fie mulţumiţi. Un program artistic cu muzică populară din Bihor, dar şi cu dans de societate executat exemplar de doi copii de poliţişti şi alţi tarafi au dat plus evenimentului. De altfel, anul acesta, cantitatea de bogracs pusă în joc a fost incomparabil mai mare decât anul trecut, la fel şi partea artistică şi cea sportivă.

O.Ş.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor