Familia între tradiţie şi actualitate

Familia între tradiţie şi actualitate
ORADEA - Joi, de Ziua Internaţională a Familiei, Uniunea Femeilor Bihor-Oradea în colaborare cu Organizaţia de Femei a Partidului Conservator au organizat mai multe activităţi la Palatul Copiilor şi Elevilor.

De 15 ani în România

Copiii de la Grădiniţa „Csillagoscka”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr 2, Şcolile Generale nr. 11, „Dacia” şi Liceul „Szent Laszlo” s-au întrecut într-un concurs de desene pe tema familiei. Lucrările lor au fost expuse într-un vernisaj, pentru a le vedea şi părinţii. Micuţii au fost premiaţi cu diplome şi dulciuri de Viorica Cherteş, membră a Organizaţiei de Femei a PC.

„Ziua Familiei Româneşti se sărbătoreşte din 1993. Prin acţiuni noastre dorim să transmitem tinerilor valoarea şi importanţa familiei în societate, să conştientizăm cuplurile de drepturile familiei pentru a crea o ambianţă plăcută şi pentru a elimina violenţa domestică” spune Mioriţa Săteanu, coordonatoarea proiectului.

Partea cea mai interesantă a manifestării a fost intrarea în sală a cuplurilor pe sub o boltă de bujori, pentru a le aduce acestora noroc şi fericire.

De la ora 17 s-a ţinut conferinţa „Familia contemporană între tradiţie şi actualitate”, la care au luat cuvântul Paraschiva Cărbunar, Ioan Codorean şi Mioriţa Săteanu.

Manifestarea s-a încheiat cu un spectacol cultural-artistic realizat de copiii de la Palatul Copiilor şi Elevilor şi de cei de la Şcoala de Arte şi Meserii „Ioan Bocociu”, activitate coordonată de profesoara Voichiţa Raţ, secretarul general al Uniunii Femeilor.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !