Fanii lui Doru Octavian Dumitru, dezamăgiţi

ORADEA – „Copacul Vieţii” are şanse reale să rămână în memoria locală drept „ţeapa anului”. Spectacolul, care i-a promis ca protagonişti pe Pavel şi Cleopatra Stratan şi Octavian Doru Dumitru, s-a consumat pe data de 30 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Finalul show-ului, în care s-a produs doar una dintre vedetele anunţate, a fost cât se poate de tensionat, directorul Casei de Cultură, Marius Creţu, aflându-se la un pas de a fi linşat de revoltaţi pentru ţeapa de 250.000 lei.

 

Doru a dezamăgit

Câteva sute de orădeni, fani ai lui Pavel Stratan şi ai lui Doru Octavian Dumitru, au renunţat la confortul căminelor, în speranţa că-şi vor vedea preferaţii în spectacol. Debut liniştit, joi seara. În jurul orei 19:00, holul Casei de Cultură era plin de oameni care aşteptau cu nerăbdare să ofere câte 250.000 lei în schimbul a două ore petrecute în compania vedetelor. Spectacolul a fost deschis de carismaticul Pavel Stratan.

„Născut de ziua lui” şi „fiindcă niciodată n-a beut decât într-însul a încăput” a animat publicul. Oamenii i-au fost alături, au cântat, l-au aplaudat şi au râs la glumele pe care artistul basarabean le-a strecurat între melodii. După o oră, Stratan a mulţumit respectuos publicului, după care, cu jumătate de gură, a anunţat apariţia lui… Marian Anton.

 

Ilustru anonim

Surprinşi, deoarece pe scenă trebuia să intre Doru Octavian Dumitru, oamenii l-au ascultat vreo 30 de secunde, după care cei mai mulţi au părăsit sala, întrebându-se cine e Marian Anton şi de ce absentează Doru. O parte din spectatori au plecat dezamăgiţi spre casă, însă cei mai mulţi nu s-au lăsat până nu au primit explicaţii, producând un adevărat circ, reuşind chiar să intre în biroul directorului.

„Vă bateţi joc de noi?”, „Am plătit pentru Stratan şi Dumitru, şi ne băgaţi umpluturi şi nici măcar nu ne anunţaţi”, „E mult prea confortabil scaunul acela pentru dumneavoastră” sau „Să ne daţi banii înapoi!” au fost doar câteva din zecile de reproşuri pe care directorul Marius Creţu le-a primit din partea oamenilor.

 

Le-a dat banii înapoi

Neputincios, directorul a încercat să paseze vina către impresarul vedetelor, Alexandru Tamaş, care deja îşi luase tălpăşiţa după prestaţia lui Stratan, cu bani cu tot. Sătui de „gogoşi”, oamenii au ameninţat cu Poliţia, susţinând că sunt furaţi. Pe final, Alexandru Tamaş, din partea organizatorului, Fundaţia Culturală Ileana Sărăroiu din Târgu Mureş, a venit, dar foarte târziu, când orădenii plecaseră acasă. Pentru circa 74 de bilete s-au înapoiat banii, adică 18 milioane de lei.

 

„Oamenii sunt răi”

Aparent relaxat, Tamaş a dat următoarea explicaţie: „Eu nu sunt vinovat. În concertul de la Satu Mare lui Doru Octavian Dumitru i s-a făcut rău şi a plecat cu avionul la Bucureşti, şi aşa nu a mai putut participa la turneu. Noi am anunţat oamenii încă de la începutul concertului, când au intrat în sală, că acesta nu mai vine, dar oamenii sunt răi”. Despre absenţa Cleopatrei Stratan, nimeni nu a comentat nimic. S-a aflat ulterior că anunţul privind participarea fetiţei cântăreţului a fost o greşeală a lui Marius Creţu, care a dezinformat presa locală.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase