Fără apă caldă și căldură în Ajunul Crăciunului

Reactualizat la:
14Comentarii
Fără apă caldă și căldură în Ajunul Crăciunului
O parte din orădeni speră ca Moș Crăciun să le aducă apă caldă și căldură în locuințe.

În cursul serii de 23 dececembrie, de la orele 21.00 s-a întrerupt furnizarea căldurii și apei calde de la punctele termice PT 710, 711 și 718 pentru eliminarea unei avarii la conductele Magistralei nr. 2, pe str. Tudor Vladimirescu. Sunt afectați consumatorii situați pe străzile Sulyok Istvan, Primărei – parțial, J. Calvin, Ep, Mihai Pavel, Iuliu Maniu – parțial, Samuil Micu Klein, Arany Janos, I.L. Caragiale, precum și cei cu PT proprii de pe străzile Decebal – parțial, Piața Cazărmii, Roșiorilor, T. Vladimirescu – parțial, Simion Bărnuțiu, Primăriei și J. Calvin.

Reluarea furnizarii agentilor termici, agent termic pentru încălzire, apă caldă de consum si agent termic primar, se va face în cursul serii zilei de joi, 24 decembrie, de la orele 20.00.


UPDATE

În după amiaza zilei de miercuri, din cauza defectării unei garnituri de etanșare la una din vanele situate într-un cămin din Piața Unirii, a fost izolat un sector al Magistralei de termoficare nr. 2, între Piața Unirii și Casa de Cultură a Sindicatelor.

Până la înlăturarea acestei defecțiuni, vor rămâne fără agentul termic primar necesar pentru încălzire și prepararea apei calde, consumatorii cu PT proprii situați pe str. V. Alecsandri nr. 10 și nr. 21-23, str. Independenței nr. 7-9 și Piața 1 Decembrie nr. 3 și nr.5.

Intervenția va fi asigurată de societatea care a executat lucrarea de relocare a căminului și montaj a vanelor, lucrare aflată încă în perioada de garanție. Se estimează că reluarea furnizării agentului termic primar la consumatorii de mai sus se va face mâine seară, 25 decembrie, de la orele 19.00

 14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor