Fară apă caldă

ORADEA – SC Electrocentrale SA plănuieşte trei noi înreruperi de apă caldă în Oradea, pe zone extinde din oraş, ne-a anunţat conducerea CET-ului, ca urmare a unor defecţiuni observate în urma recentei probei hidraulice.

Rezidenţii din Strada Meiului, din Nufărul, cei aprovizionaţi de magistrala 3 din Rogerius şi cei racordaţi la punctul termic 841 din Nufărul, se pot aştepta la câteva zile fără apă caldă în cursul săptămânii viitoare.

„Săptămâna viitoare avem planificate reparaţii majore care necesită oprirea apei calde pentru trei zile pe strada Meiului, asta este în Nufărul, pe partea dreaptă a străzii, în sensul de ieşire din oraş, în Rogerius, pentru două zile, din cauza intervenţiei necesare la magistrala a III-a, pe alea Rogerius, strada Transilvaniei până la Spitalul de Copii. A treia lucrare mare o avem în Nufărul, la PT 841”, spune Daniel Francisc, director tehnic al CET.

Acesta spune că intervenţiile vor avera loc, cel mai probabil, în a doua parte a săptămânii, în funcţie de aprobările necesare de la Primărie şi de la Poliţie.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase