Fără înghesuială la butoaiele festivalului

Fără înghesuială la butoaiele festivalului
Spre deosebire de celelalte manifestari ale Toamnei Oradene, care au avut ca locatie Piata Unirii sau Parcul Nicolae Balcescu, Festivalul Vinului s-a tinut, în week-end, în parcarea Complexului Supermarket Lotus.

Oradenii, dornici de distractie sau iubitorii îndragite licori, au fost nevoiti sa faca miscare tocmai pâna în cartierul Nufarul. Multi însa nu s-au mai deranjat cu aceasta plimbare preferând sa ramâna în casa, fapt demonstrat prin tarabele si bancile mai mult goale. Disperare printre comercianti


Daca festivalul palincii a avut cât de cât succes, festivalul vinului a fost un esec, cel putin vineri, când tarabele cu vin îsi asteptau în disperare clientii. Dupa spusele vânzatorilor, totul a mers asa de slab din cauza locatiei si a frigului. Nici tarabele din care mirosul de gratare si mititei iesea ademenitor nu au avut mai mare succes. Majoritatea celor care totusi s-au încumetat la un pahar doua, au preferat vinul demidulce.

Pana la Trident


Vineri seara, desi concertul începuse, lumea nu se înghesuia deloc. Un grup ceva mai mare de tineri si nu numai, s-a format când au urcat pe scena focoasele blondine ale trupei Trident. Dar, nici macar acestea cu dorsalul lor descoperit nu au reusit sa creeze o atmosfera cât de cât asemanatoare unui concert. La numai câteva minute de prestatie curentul s-a oprit, iar fetele s-au fofilat pe scena nemaistiind ce sa faca.

Din fericire, problema a fost rezolvata, iar CD-ul fetelor s-a auzit imediat. Onoarea Primariei Municipiului, organizator principal al manifestului, a mai fost salvata sâmbata noaptea si dumica, când oradenii au fost ceva mai îndrazneti si au iesit din casa la câte un vin fiert.

Ioana Iuhas