Fara program cu publicul la casierii pe 1 decembrie

De M. Hoster
Reactualizat la:
Fara program cu publicul la casierii pe 1 decembrie
Ziua Naţională a României, 1 decembrie, aduce o zi liberă şi pentru majoritatea furnizorilor de servicii de pe piaţă. Operaţiunile poştale sau bancare, casieriile furnizorilor de utilităţi publice, toate vor fi închise. Aşadar, rezolvaţi-vă problemele din timp pentru a evita situaţiile neplăcute.

Ziua de 1 decembrie a fost declarată zi bancară nelucrătoare. În consecinţă, unităţile băncilor nu vor avea program cu publicul. Totuşi, operaţiunile de colectare de numerar de la sediile agenţilor economici şi alimentarea bancomatelor cu numerar nu va fi întreruptă la majoritatea băncilor.

Poşta Română a anunţat că în data de 1 Decembrie 2011, Ziua Naţională a României, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise. În consecinţă, este posibil ca trimiterile poştale, prezentate în datele de 29 şi 30.11.2011, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie, context în care se va acorda o atenţie sporită pentru distribuirea coletelor poştale care conţin alimente (datorită gradului sporit de perisabilitate). De asemenea, presa cotidiană şi periodică ce va apărea în data de 1 Decembrie (dacă este cazul) va fi distribuită în data de 2 Decembrie 2011.

La Enel, de asemenea, casieriile sunt închise, dar rămân disponibile canalele alternative: Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică pot utiliza modalităţile alternative de plată şi anume: în numerar (în magazinele care au afişată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Ţiriac), reţeaua de ATM–uri (bancomate), Debit direct, Internet  banking. Programul se va relua în mod normal pe data de 2 decembrie.

Închise rămân şi casieriile altor furnizori de servicii: E.ON, Retim, Aquatim, Colterm.

În ceea ce privește programul agențiilor de voiaj CFR din data de 1 Decembrie 2011, acestea vor rămâne deschise în Timișoara, între orele 10:00 – 17:30.

În ceea ce priveşte marile magazine, acestea nu au anunţat modificări de program pentru ziua de 1 decembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !