Farmecul sărbătorilor de iarnă

1Comentariu
TIROL – În localitate, activitatea „Casei Sf. Ana“ este deja cunoscută. Aici trăiesc de ani de zile câteva măicuţe de origine germană, care se implică în viaţa locuitorilor. În fiecare an, în preajma sărbătorilor, măicuţele oferă celor mici cadouri.

O activitate de remarcat, este aceea dedicată persoanelor vârstnice. Este cunoscut faptul că în mediul rural populaţia este uşor îmbătrânită. Cu toate acestea şi ei au dreptul să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pentru a le oferi o rază de speranţă şi câteva minute în care să se simtă bine, măicuţele organizează în fiecare an o întâlnire cu vârstnicii din localitatea Tirol. „În fiecare an, în luna decembrie le oferim vârstnicilor clipe în care să simtă farmecul sărbătorilor de iarnă.

Aşadar, pentru aproape 80 de persoane pregătim o masă, iar colaboratorii noştri le oferă un mic program artistic. Anul acesta, elevii Liceului „Tata Oancea“ din Bocşa, au venit la Tirol pentru a-i încânta cu un program artistic pe cei prezenţi la întâlnire“, ne-a declarat Katarina Pinzhofer, „Casa Sf. Ana“ din Tirol.

Mianda Mladin1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor