“Fata Zilei”, rampă FHM

“Fata Zilei”, rampă FHM
Trei dintre fetele care au apărut anul acesta la rubrica „Fata Zilei” din Jurnal bihorean şi pe portalul Bihor Online au fost subiectul unor materiale de prezentare în cea mai vândută revistă pentru bărbaţi din România în acest moment, FHM | Carmen a ajuns in FHM 04.07.2007

În ultimul număr al revistei au apărut Carmen Boroş şi Cara Consuela Ciobotaru, ambele în anul II la Facultatea de Ştiinţe Economice din Oradea. Iar în numărul următor al revistei vor apărea orădenceleBeatrice Szuhai şi Cristina Racz.

Cele patru tinere recunosc faptul că o bună parte din merit îi apaţine fotografului orădean care a semnat un contract de colaborare pe un an cu revista FHM. Singura condiţie pentru a ajunge sub semnătura fotografuluiCristian Boroş în FHM este să fii votată de bihoreni la „Fata Zilei”.

„Rubrica «Fata Zilei» te face cunoscută. Acum în toată ţara. Nu contează înălţimea sau vârsta. Doar să araţi bine şi să îţi doreşti să te faci cunoscută. Sunt aşteptate şi frumoasele tinere care colaborează cu firmele de modelling locale. Îşi pot crea astfel capital suplimentar de imagine, care poate fi uşor remarcat de specialiştii din show-business. Nu se plăteşte nimic. Aici nu vor fi doar corpuri sau fete în diverse pictoriale. Vor fi vedetele propriului pictorial. Pentru şedinţa foto casting trebuie trimis un e-mail la adresa vreausapozez@gmail.com cu datele de contact, nu neapărat cu fotografii. Colaborarea nu impune restricţii faţă de eventuale contacte cu firme de modelling”, precizează Cristian Boroş.

 

La mai mare

În ce priveşte colaborarea cu FHM, Cristian Boroş declară: „E un prim pas important. Mi-au dat o şansă pe care o onorez, mă voi focaliza pe contractul cu FHM în perioada derulării lui. Am şi un sentiment de satisfacţie să apar alături de fotografi profesionişti, ca şi Marius Bărăgan, pe care îi admiram în urmă cu doi ani. În paralel vreau să fac din «Fata Zilei» cel mai tare brand de acest gen din Bihor. Presimt că poate deveni un adevărat fenomen în rândul tinerilor”.

În ce le priveşte pe modelele sale, fotograful orădean observă: „Revistele gen FHM promovează pe copertă doar nume cunoscute, gen Catrinel Menghia, care le asigură vânzările la nivel naţional. Însă Cara şi Carmen trebuie să îşi dorească mai mult, să ajungă pe copertă sau în mediile de film şi muzică spre care aspiră. Nu sunt deloc mai prejos decât atrăgătoarele tinere din serialul Baywatch sau alte asemenea. Contează doar promovarea, ambiţia şi un pic de şansă”.

Cristian Horgos