Faţade noi nouţe la Palatul Vulturul Negru

5Comentarii
Pavajul sub semnul întrebării, faţada finalizată integral
Pavajul sub semnul întrebării, faţada finalizată integral
Anul trecut, Administrația Imobiliară Oradea a reabilitat fațadele corpurilor C, D și E ale imobilului Pasajul Vulturul Negru – cele care dau spre strada Independenței, iar acum au fost finalizate și faţada cu turn, cea care dă spre Piața Unirii. Schelele au fost deja demontate.

În afară de pavajul din pasaj, Primăria derulează şi lcurări proprii la Palatull Vulturul Negru. Contactul „Reabilitare parament exterior și învelitori aferente Palatul Vulturul Negru Oradea” au început în ianuarie 2014 și sunt executate de Constructorul Sălard SRL. Termenul de execuție este 24 de luni de la data predării amplasamentului, respectiv 31.01.2016. Valoarea contractului de lucrari este de 7.969.675,41 lei.

Lucrările de reabilitare care se execută la Pasajului Vulturul Negru sunt: refacerea fațadei, inclusiv a elementelor ornamentale, înlocuirea învelitorii, refacerea elementelor de tinichigerie distruse. Tâmplăriile existente se vor recondiționa și vor fi vopsite în culorile originale, iar cele care nu se pot recondiționa vor fi refăcute.

„Se urmărește refacerea plasticii ornamentale. Elementele ceramice vopsite vor fi curățate, iar cele lipsă vor fi înlocuite”, transmite Primăria printr-ul comunicat de presă.

Până în prezent au fost executate lucrările de refacere a acoperișului, lucrările de refacere a fațadelor dinspre str. Independenței și Piața Unirii, urmând să fie refăcute și fațadele și calcanele interioare, deasupra pasajului de sticlă. Lucrările au fost executate în procent de 86,00%. Valoarea decontată până în prezent este de 6.546.963,65 lei cu TVA.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor